Bakgrund

Väl-tränad är ett företag som strävar efter att se helheten. Med det menar vi att vi lägger stort fokus i att träna dig i dina personliga utmaningar som krävs för att bli en bra ledare eller medarbetare. Vi ser till företagets mål och värderingar och hur man kan agera för att få optimal lönsamhet och hög kundnöjdhet.

Det som skiljer oss från andra företag som arbetar med ledarskap, är att vi skapar ledare där även hälsan står i fokus. Hos oss får du all den hjälp och träning du behöver, för att du ska komma i bra fysisk och mental form. Vi har kompetensen och engagemanget för att skapa starka ledare! Ska du bli en bra ledare som ska leda andra, krävs att du leder dig själv till ett gott välmående!

Hos oss blir du väl tränad för livet!

Om Mig

Välkommen till Väl-tränad - mitt namn är Veronica Fransén, socionom med 25 års erfarenhet som chef, och jag är ”mitt-i-livet” med erfarenheter från livets skola och ett långt arbetsliv. Jag känner en stor tacksamhet för mina med- och motgångar, med dessa kan jag nu använda dem som verktyg för att utveckla dig.

Tidigt insåg jag att det var lätt att bli chef, men desto mer utmanande att bli en bra ledare. För att bli det krävs ett personligt engagemang, massa träning, en vilja att reflektera över sin prestation och att vara mottaglig för feedback (bra- som mindre bra).

En passion i mitt liv är att coacha andra, ledare- som medarbetare, så att de (du!) kan leva livet fullt levande här-och nu och med framgångsrika resultat. Om du är redo att ta tanke till handling så är jag redo för dig. Livet ska vara enkelt att leva – både på jobbet och fritiden. Varma hälsningar, Veronica

Din träning kan börja redan idag! Varför vänta?

Kontakta Oss